Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt? Of anders gezegd, zou Rembrandt de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.
Tijdens uw tocht brengt u ook een bezoek aan de Hortus Botanicus of het SieboldHuis, het museum met een verbluffende collectie over Japan.

U splitst uw groep in kleinere teams die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!

Inclusief: 1 plattegrond per team, vragenlijst, entree tot de Hortus Botanicus of het SieboldHuis,
Duur: ca. 2,5 uur

Aantal personen: minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.

Uitbreidingen: u kunt onder het genot van warme chocolademelk met speculaas gezamenlijk de vragen nakijken.

Klik hier voor meer informatie of boekingen