Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt? Of anders gezegd, zou Rembrandt de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de mooie geschiedenis van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.

De groep word in kleine teams verdeeld die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond uit de op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt! Onderweg brengt u een bezoek aan de Hortus Botanicus of het SieboldHuis als onderdeel van de puzzeltocht.

Klik hier voor onze speciale wintereditie van het Stadsganzenbord in Leiden!

Dit arrangement is ook verkrijgbaar in het Engels!
Inclusief: 1 plattegrond per subgroep, vragenlijst, entree tot de Hortus of het SieboldHuis.
Duur: ca. 2,5 uur
Aantal personen: minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.
Uitbreidingen: u kunt dit arrangement uitstekend combineren met koffie met gebak en een lunch.

Let op: dit arrangement is niet op maandag te boeken.

Optioneel: tegen een meerprijs ontvangt u van ons een echt oud-Hollandsch Ganzenbord. De winnende groep wordt dan beloond met het originele bordspel uit grootmoeders tijd!

Het Stadsganzenbord is ook verkrijgbaar in Delft, Den Haag en Haarlem.

klik hier voor meer informatie of boekingen